Poşta Română nu cere certificat Covid la intrare: Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile

Poşta Română nu cere certificat Covid la intrare: Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile

Poşta Română permite accesul tuturor clienţilor săi în oficiile poştale, fără a solicita certificatul verde, şi le asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă.

"Compania Naţională Poşta Română asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2", a anunţat compania.

Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a  prezenta certificatul verde, precizează compania.

"Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile, aşa cum au făcut-o şi până acum! Aşadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea certificatului verde, prin care să faceţi dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2”, potrivit companiei.

Sunt însă câteva condiții pe care Poșta le solicită clienților:

  • Să purtaţi în mod corect masca de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul;
  • Să vă dezinfectaţi mâinile, atât la intrare, cât şi la ieşire, folosind dezinfectantul pus la dispoziţia dumneavoastră în incinta subunităţii poştale;
  • Să respectaţi regula de o persoană în incinta oficiului;
  • Să respectaţi distanţarea socială, de cel puţin 2 m între persoane, atunci când aşteptaţi la intrare.

Prin natura activităţii sale de furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată lastabilirea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Amintim că luni a fost emisă o nouă hotărâre, care aduce clarificări în legătură cu restricțiile impuse celor care nu sunt vaccinați și nici nu au făcut Covid. Aici găsiți toate măsurile: La mall și hotel doar vaccinat sau trecut din boală. Poți ridica pensia, dar nu poți plăti taxele, dacă nu ești vaccinat


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇