Noul primar de la Sectorul 6 promite parcări: În 3 ani nu mai avem mașini pe trotuar

Noul primar de la Sectorul 6 promite parcări: În 3 ani nu mai avem mașini pe trotuar

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că începe să lucreze la bugetul pe 2021 și că va avea grijă ca o parte din bani să fie investită în amenajarea de parcări.

Ciucu atrage însă atenția cetățenilor că asta va însemna că, pe măsură ce va face locuri de parcare, mașinile nu vor mai avea ce să caute pe trotuare.

”Zilele acestea comunic mai puțin pentru că muncesc zi-lumină. Mâine mă apuc de bugetul pentru 2021. Am 8 administrații subordonate, voi fi foarte atent la fiecare capitol bugetar. Eliminăm corupția și risipa.

ADVERTISING

Voi bugeta și parcări. Parcările vin cu costuri. In zonele unde vom face parcări nu voi accepta parcatul pe trotuar. Îmi propun ca în cca. 3 ani să nu mai avem mașini pe trotuar”, a scris Ciucu pe Facebook, atașând o fotografie cu el la metrou.

Când a fost întrebat de internauţi despre cât vor costa aceste locuri de parcare pentru un şofer care vrea să le închirieze, edilul Ciucu a replicat: "La un preț corect. Cât ați fi dispus să plătiți pentru un loc de parcare?"

Iar ulterior unii internauţi care au replicat s-au arătat dispuşi să dea între 100 şi 200 de lei pe lună pentru un loc de parcare, însă alţii s-au plâns că nu şi-ar putea permite astfel de tarife.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întreaga discuţie a plecat de la faptul că Parlamentul a adoptat ieri legea care prevede că Poliția Locală poate ridica mașinile parcate neregulamentar.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇