Nicușor Dan vrea să facă promenadă suspendată de-a lungul Dâmboviței

Nicușor Dan vrea să facă promenadă suspendată de-a lungul Dâmboviței

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, are un proiect prin care să se facă între Piaţa Unirii şi Podul Izvor un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei Dâmboviţei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete.

Potrivit primarului, în prezent au fost luate toate avizele şi urmează să se decidă dacă merg cu firma Primăriei sau scot proiectul în achiziţie publică.

”Vrem să facem un pietonal de-a lungul Dâmboviţei, ca să putem în sfârşit în valoare Dâmboviţa”, a anunţat primarul Capitalei, joi, la Prima News.

ADVERTISING

”Vrem să mergem între Piaţa Unirii şi Podul Izvor, deasupra apei, cu un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete”, a spus Nicuşor Dan.

”Ne-a luat cam un an şi jumătate să luăm avizele, avem de luat o decizie, fie ieşim în achiziţie publică, fie mergem cu compania noastră care tocmai a terminat podul de la Doamna Ghica”, a spus primarul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nicuşor Dan a precizat că proiectul promenadei ar urma să fie finalizat într-un an, un an şi jumătate, deci după alegerile locale din 2024.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇