Nicușor Dan: Putem lansa chiar în această săptămână centrul de vaccinare din mașină, la Piața Constituției

Nicușor Dan: Putem  lansa chiar în această săptămână centrul de vaccinare din mașină, la Piața Constituției

Primarul general Nicușor Dan a spus, la începutul ședintei Consiliului General de marți, 27 aprilie, că un centru de vaccinare antiCovid din mașină poate fi deschis în Piața Constituției chiar din această săptămână.

”E un proiect important pe care îl avem astăzi pe ordinea de zi de astăzi. Vaccinarea direct din mașină este o metodă folosită cu succes în alte state. O putem aplica și noi.

Avem acel spațiu generos în Piața Constituției pe care îl vom lansa chiar săptămâna aceasta”, a precizat Nicușor Dan.

ADVERTISING

Consilierii generali au susținut inițiativa lui Nicușor Dan și au adoptat proiectul. Iar asta înseamnă că, în zilele următoare, centrul de vaccinare ar putea deveni funcțional.

În acest proiect se prevede că 240 de locuri de parcare din Piața Constituției să fie scoase din circuitul administrat de Compania Municipală Parking până pe 21 septembrie 2021.

vaccinare-in-parcare
Cum va arăta centrul de vaccinare din parcarea din Piața Constituției. Foto: schemă din proiectului inițiat de Nicușor Dan

Aceste locuri vor fi date în grija Administrației Spitalelor, pentru organizarea de centre de vaccinare din mașină (drive through – în limba engleză).

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇