Momentul în care un șofer de troleibuz care a întrerupt greva e scuipat și înjurat în trafic (Video)

Momentul în care un șofer de troleibuz care a întrerupt greva e scuipat și înjurat în trafic (Video)

Puținii șoferi de autobuz și de troleibuz care au „spart” greva ilegală de la STB și au decis să se întoacă pe trasee se confruntă acum fie cu criticile colegilor, fie cu furia bucureștenilor needucați, care nu mai reușesc să își țină nervii în frâu.

Încă de vineri, liderul sindicatului Transpublic din STB SA, Valer Ciobănescu, le-a transmis pe Facebook membrilor organizației sale să renunțe la protestul pe care instanța l-a declarat ilegal și să se întoarcă la serviciu.

Parte dintre șoferi i-au ascultat îndemnul și s-au întors la muncă. Din păcate, puțini au acceptat să se urce din nou la volan. Așa că acele câteva autobuze și troleibuze care circulă nu reuşesc să acopere orarul normal de deplasare și ajung foarte rar în stații.

ADVERTISING

Iar cei mai puțin civilizați dintre bucureșteni au decis să își verse nervii tocmai pe șoferii care au ales să se întoarcă la serviciu și să asigure – atât cât pot, de unii singuri – continuitatea transportului în comun de suprafață.

În materialul video de mai jos, obținut de SpotMedia.ro, puteți vedea cum, în jurul orei 13:00, doi bucureșteni supărați că de joi încoace trebuie să meargă pe jos dau cu picioarele în ușă și scuipă mașina - care este un bun de utilitate publică - și îl înjură pe șoferul de troleibuz.

SpotMedia.ro

Incidentul s-a petrecut la intersecția Căii Moșilor cu Bulvardul Carol I. Iar troleibuzul din imagine este unul care circulă pe traseul 85.

agresori-2
Foto: Captură video

„Cel care a fost nevoit să suporte aceste injurii nejustificate este chiar unul dintre membrii sindicatului Transpublic din STB SA. Este unul dintre șoferii care a ascultat îndemnul meu și a decis să respecte legea și să se întoarcă la lucru.

ADVERTISING

Din păcate, astfel de situații se repetă, fie că e grevă, fie că nu, din cauza gradului foarte scăzut de educație al unora dintre călători”, a precizat Valer Ciobănescu pentru Spotmedia.ro.

Reamintim că, în prima parte a zilei de sâmbătă, unui șofer care a ieșit pe traseul metropolitan 444 i s-au spart geamurile autobuzului. În acel caz, însă, potrivit lui Ciobănescu, pentru vandalism n-au fost de vină călătorii, ci parte dintre salariații STB SA, nemulțumiți că unii dintre șoferi nu acceptă să mai participe la greva ilegală și se întorc la serviciu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇