1.200 de medici sunt chemaţi să semneze fizic contractele cu CNAS în 660 de minute: O haiducie!

1.200 de medici sunt chemaţi să semneze fizic contractele cu CNAS în 660 de minute: O haiducie!

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov, Sandra Alexiu, reclamă faptul că 1.200 de medici sunt chemaţi să semneze fizic contractele cu CNAS în aproximativ 660 de minute.

Medicul spune că este o ”haiducie contractuală”, o ”încercare demnă de Guinness Records”.

”Are loc la Bucureşti un fenomen inedit prin care DSPB va încerca să atingă un nou record. Medicii de familie au fost chemaţi să semneze FIZIC, cu semnătura din pix şi ştampila (care mai are), contractele care trebuiau semnate după 1 aprilie ca să intre în vigoare de la 1 mai”, a scris Sandra Alexiu, pe Facebook.

ADVERTISING

Operaţiunea trebuie să aibă loc în zilele de joi şi vineri, în condițiile în care vineri este zi cu program redus la DSP Bucureşti.

”Medicii vor avea la dispoziţie 7 ore joi şi 4 ore vineri (zi scurta, deh, în DSPB = bugetari) adică 660 de minute pentru 1.200 de medici. Ei vor trebui desigur să lipsească de la cabinete pentru ca nimeni de la DSP sa nu stea niciun minut în plus la program.

Sper că presa va avea amabilitatea de a asista la această încercare demnă de Guinness Records pentru a imortaliza acest moment unic din istoria noastră”, a mai scris medicul.

ADVERTISING

Alexiu atrage atenţia că semnătura electronică poartă după ea ora şi data.

”Semnătura electronică poartă după ea ora și data, asta dacă va întrebați totuși de ce nu se pot semna electronic și nu ar face decât să arate latența uriașă cu care se pregătesc contractele… Dacă făceam o grevă mică şi nu semnam contractele o lună şi jumătate CĂ AŞA AM VRUT NOI ieşea scandal monstru… Dar pe noi nu ne protejează nimeni…”, a mai scris medicul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇