Lista statelor cu risc ridicat a fost actualizată: Spania iese din zona roșie. Austria nu mai e verde (Document)

Lista statelor cu risc ridicat a fost actualizată: Spania iese din zona roșie. Austria nu mai e verde (Document)

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a actualizat, joi seară, lista statelor de risc epidemiologic ridicat, iar în zona roşie au intrat, între altele, Serbia, Tunisia şi Mauritius.

Totodată, Spania a trecut în zona galbenă în urma scăderii incidenţei, în timp ce Austria a intrat şi ea în zona galbenă, dar din cauza creşterii numărului de infectări.

"Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi, 2 septembrie 2021, Hotărârea numărul 66, pentru actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.  

ADVERTISING

Astfel, în zona roşie au intrat: Serbia, Estonia, Albania, Tunisia, Mauritius, Jamaica, Liban, Palestina, Belize, Antigua şi Barbuda, Suriname şi Brunei Darussalam.  

În zona galbenă au intrat: din zona roşie, în urma scăderii incidenţei: Spania, Liechtenstein şi Maroc; din zona verde, în urma creşterii incidenţei: Norvegia, Austria, Bosnia Herţegovina, Luxemburg, Vietnam şi Emiratele Arabe Unite.  

Totodată, în zona verde au intrat: Finlanda, Malta, Andorra, Groenlanda şi Bonaire, Saint Eustatius şi Saba. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi care era situația țărilor până acum: A intrat în vigoare noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat - Bulgaria e în zona galbenă, în timp ce Elveția și Maldive sunt în zona roșie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇