Lidl retrage de la vânzare un produs care poate conține bucăți de metal

Lidl retrage de la vânzare un produs care poate conține bucăți de metal

Lidl retrage de la vânzare mai multe stocuri de biscuiți care pot conține bucățele de metal.

Produsul afectat este„Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” şi a fost vândut în magazinele Lidl din toată România.

Cine a cumpărat acest produs îl poate returna în orice magazin Lidl şi va primi banii înapoi, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

ADVERTISING

ANSVSA precizează retragerea vine după o informare din partea producătorului.

image-11

”Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V., retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice.

Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice”, este avertismentul ANSVSA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇