Incendiu în Vrancea: Au uitat oala pe aragaz și a luat foc. Două persoane au fost duse la spital

Incendiu în Vrancea: Au uitat oala pe aragaz și a luat foc. Două persoane au fost duse la spital

Un bărbat de 45 de ani şi fiul său de 11 ani au fost duşi, duminică, la spital, după ce în apartamentul acestora din Focşani a izbucnit un incendiu din cauza unei oale lăsată nesupravegheată pe aragaz, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Un început de incendiu izbucnit din cauza unei oale lăsată pe aragaz nesupravegheată a provocat panică în rândul locatarilor unui bloc situat pe strada Coteşti din municipiul Focşani. Aceştia au sunat la 112 şi au anunţat evenimentul, semnalând totodată că în apartamentul unde se manifesta incendiul sunt persoane surprinse în interior. Pompierii au găsit uşa apartamentului deschisă şi au intrat în interior, unde ardea conţinutul oalei. Echipajele de stingere au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite”, precizează sursa citată.

ADVERTISING

Potrivit acesteia, cele două persoane au fost evacuate din locuinţă, fiind transportate la spital. La momentul evacuării din apartament, echipajul SMURD i-a administrat minorului oxigen, deoarece acesta a suferit intoxicaţie cu fum.

La faţa locului au intervenit cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇