Două importante artere din Capitală devin de astăzi străzi cu sens unic

Două importante artere din Capitală devin de astăzi străzi cu sens unic

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, face schimbări în traficul din București şi două importare artere din Capitală devin străzi cu sens unic.

Începând de luni, 14 august, ora 9:00, Calea Floreasca și str. Radu Beller devin străzi cu sens unic, a anunțat pe Facebook Nicușor Dan.

Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre Str. Ceaikovski spre Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.

ADVERTISING

Strada Radu Beller devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți.

Autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată.

„Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice”, a mai spus primarul Capitalei.

🟢 Începând de luni, 14 august, ora 9:00, Calea Floreasca și str. Radu Beller devin străzi cu sens unic. 🟢 Calea...

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 9 august 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇