Din cauza pandemiei, Nicușor Dan a încheiat mai devreme proiectul „Străzi deschise”

Din cauza pandemiei, Nicușor Dan a încheiat mai devreme proiectul „Străzi deschise”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că proiectul „Străzi deschise” – care presupunea închiderea circulaţiei maşinilor în mai multe zone din oraș – se încheie cu circă 2 săptămâni mai devreme în acest an, din cauza pandemiei.

„Ținând cont că rata de infectare cu virusul SARS-COV-2 a depășit azi 6 la mie în București, proiectul de weekend „Străzi Deschise” va fi suspendat.

Apelez la înțelegerea bucureștenilor în legătură cu această decizie și sper ca perioada de suspendare să fie cât mai scurtă.

ADVERTISING

Rog în continuare bucureștenii să ia măsuri de autoprotecție pentru a limita răspândirea bolii, inclusiv evitarea aglomerațiilor. Să facem împreună eforturile necesare pentru ca sistemul medical din Capitală să nu fie copleșit de acest val patru”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Ținând cont că rata de infectare cu virusul SARS-COV-2 a depășit azi 6 la mie în București, proiectul de week-end...

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 29 septembrie 2021

Reamitim că, în cursul zilei de miercuri, s-au raportat peste 1.500 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Bucureşti, iar rata de incidență a ajuns la 6,33 la mie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ediția din acest an a proiectului „Străzi deschise” a fost anunțată de Nicușor Dan pe data de 21 mai.

Iar proiectul s-a lansat pe 29 mai și urma să se desfășoară până pe 17 octombrie.

Anunțul suspendării programului a fost distribuit și de ARCEN - care s-a ocupat de implementarea proiectului și care susține că proiectul s-a dovedit „un fenomen de viața urbană”.

❗️????Ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Covid-19 în București și a noilor restricții necesare pentru a face...

Publicată de ARCEN pe Miercuri, 29 septembrie 2021

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇