Clotilde Armand susține că a fost filată şi anunţă plângere penală: Au obținut imagini scandaloase, eu măturând curtea casei

Clotilde Armand susține că a fost filată şi anunţă plângere penală: Au obținut imagini scandaloase, eu măturând curtea casei

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că, timp de o săptămână, persoane necunoscute i-au filmat casa, dintr-o maşină, şi avertizează că va depune plângere penală în acest caz.

”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare şi a mafiei gunoiului, după ce am reuşit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început ameninţările la adresa mea şi echipei mele. Nu că n-aş fi fost eu linşată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ultima încercare a acestor interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în faţa casei mele timp de o săptămână o maşină şi început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reuşit să ofere în publicaţia unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea anunţă că pentru genul acesta de infracţiuni va depune o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că o vor intimida.

”Pentru că hărţuirea este infracţiune. Art. 208. - Hărţuirea ''(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă'', explică edilul.

Ea subliniază că schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook.

„Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta şi voi continua să-mi fac datoria faţă de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste şi mândrie”, conchide Clotilde Armand.

De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii...

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 22 aprilie 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!