Clotilde Armand se laudă cu numărul de amenzi dintr-o lună, un record pentru București

Clotilde Armand se laudă cu numărul de amenzi dintr-o lună, un record pentru București

În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi sau au fost trimise comunicări pentru parcări în locuri interzise, precum pe treceri de pietoni sau în stații STB, spune, sâmbătă, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că se dau amenzi serioase pentru cei care au impresia că „nesimțirea și tupeul primează în fața celor care vor TrotuareLibere și un oraș unde bunul simț să nu fie pe cale de dispariție”.

Astfel, spune primarul Sectorului 1, Poliția Locală a intensificat în ultimele luni amenzile pentru parcările ilegale.

ADVERTISING

„În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi/comunicări pentru parcari în locuri interzise (treceri de pietoni, stații STB etc). Chiar dacă măsura de la Sectorul 1 este un record pentru București eu sunt de părere că nu este suficient pentru câtă nesimțire au unii. Le vom răspunde pe măsură”, spune primarul Clotilde Armand.

Se dau amenzi serioase pentru cei care au impresia că nesimțirea și tupeul primează în fața celor care vor...

Publicată de Clotilde Armand pe Sâmbătă, 4 martie 2023

În perioada 2021-2022 au fost ridicate 4.250 mașini, față de 1.254 în perioada 2018-2019. Peste 320 de mașini au fost deja valorificate.

ADVERTISING

Armand face apel la cetățeni să semnaleze la telefonul 021.9540 prezența pe domeniul public a mașinilor vechi abandonate, care îngreunează atât traficul pietonal, cât și cel rutier.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇