Circulația metroului e dată peste cap. O persoană a căzut pe șine și nu au reușit să o mai găsească

Circulația metroului e dată peste cap. O persoană a căzut pe șine și nu au reușit să o mai găsească

Circulația trenurilor de metrou a fost perturbată luni după-amiaza după ce un călător ar fi căzut pe linii în stația Eroii Revoliției.

„Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, în jurul orei 16:47, în stația de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare”, a anunțat inițial compania, precizând că a fost solicitată intervenția SMURD.

Totodată, s-a decis ca circulația trenurilor să fie reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir, până la găsirea persoanei semnalate că a căzut pe șine.

ADVERTISING

„Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio o persoană nu se află în această arie și nu este pusă în pericol. La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției”, a transmis Metrorex.

UPDATE - După o oră de căutări fără a fi găsită nicio persoană, la 17:50, s-a decis ca circulaţia trenurilor de metrou să fie reluată în condiţii normale.

O anchetă va fi derulată de organele abilitate împreună pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇