Aglomerație la metrou după ce a fost tras semnalul de alarmă la Universitate

Aglomerație la metrou după ce a fost tras semnalul de alarmă la Universitate

Un călător a tras, luni, sistemul de alarmă al unui metrou care a plecat din Pipera spre Berceni, garnitura fiind retrasă la depou pentru verificări. Din cauza incidentului, s-a creat aglomeraţie în staţia de la Universitate, oamenii continuându-şi călătoria cu alte garnituri.

„La 18:35 în trenul care a plecat din Pipera spre Berceni a fost tras de sistemul de alarma de către un călător în apropierea staţiei Universitate. Din această cauză trenul a trebuit să se retragă în depou pentru analiză şi verificări”, a transmis, luni, Metrorex.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că pasagerii au fost debarcaţi la staţia Universitate şi au continuat deplasarea cu alte garnituri.

„Prezentam scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a mai transmis compania.

Potrivit martorilor, în staţie s-a produs aglomeraţie, iar călătorii au fost obligaţi să aştepte mai multe garnituri pentru a pleca din staţie, întrucât majoritatea metrourilor erau pline.

Aglomerația de la metrou vine în condițiile în care și traficul rutier este dat peste cap, după ce un tren marfar s-a defectat și barierele de pe Pipera-Petricani sunt coborâte.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇