Jaf la minut: Doi bărbați cu un pistol de jucărie au prădat o sală de jocuri din Arad. Detaliul care i-a dat de gol pe complici (Video)

Jaf la minut: Doi bărbați cu un pistol de jucărie au prădat o sală de jocuri din Arad. Detaliul care i-a dat de gol pe complici (Video)

Doi bărbaţi cu cagule au jefuit o sală de jocuri de noroc din oraşul arădean Chişineu-Criş, sub ameninţarea unui obiect ce pare a fi un pistol.

Atacul a avut loc sâmbătă spre duminică noapte.

„Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi ameninţat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcţie necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării şi depistării autorilor”, a transmis, luni dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

ADVERTISING

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că jaful a durat un minut, iar suspecţii i-au ameninţat pe angajaţii sălii de jocuri, în timp ce doi clienţi au fost forţaţi să stea în genunchi cu mâinile ridicate. Doar că imaginile surprinse de camera de supraveghere îl arată pe unul dintre clienţi indicându-le tâlharilor unde este casa în care sunt ținuți banii.

Ulterior, unul dintre agresori a scos banii din casa de marcat şi i-a pus într-un rucsac, după care cei doi au fugit.

UPDATE Toţi cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a anunţat, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, care a dat publicităţii şi înregistrarea video cu atacul.

Jaf -sală de jocuri Chişineu-Criş

Jaf comis la o sală de jocuri de noroc din oraşul Chişineu-Criş - imagini camera de supraveghereSursa: IPJ Arad

Publicată de AGERPRES pe Luni, 15 mai 2023

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani, din judeţele Arad şi Timiş, care, în baza probatoriului administrat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării de măsuri preventive", a transmis IPJ Arad.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au precizat că atacatorii s-au folosit în timpul jafului de un pistol de jucărie, cu bile, care imita un pistol adevărat.

Conform sursei citate, trei dintre atacatori sunt din judeţul Arad, iar unul este din Vaslui şi locuia fără forme legale în Timiş, de unde a şi fost adus luni.

Suma de bani furată în timpul jafului nu a fost recuperată până la acest moment.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇