Circa 500 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 6 rămân până vineri seară fără apă caldă și căldură

Circa 500 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 6 rămân până vineri seară fără apă caldă și căldură

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată pentru aproximativ 500 de blocuri din sectoarele 1, 2 și 6, din cauza unei avarii produse la Magistrala Griviţa, pe şoseaua Orhideelor, care necesită lucrări de remediere.

Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) SA, blocurile sunt în zonele:

  • Calea Giuleşti, bulevardele Iancu de Hunedoara şi Banu Manta, şoseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobanţi, Calea Floreasca, strada Nicolae Caramfil din sectorul 1,
  • Șoseaua Ştefan cel Mare din Sectorul 2,
  • Strada Nicolae Filimon, Calea Griviţei, bulevardul Constructorilor şi complexul studenţesc Regie din Sectorul 6.
ADVERTISING

Avaria s-a produs în zona Podului Grozăveşti. Au fost începute, în regim de urgenţă, manevrele de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată, până vineri, la ora 23,30.

Dispeceratele Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Pe măsură ce lucrările se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

ADVERTISING

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇