Ce și cum le spunem copiilor despre corp, relații și sexualitate

Ce și cum le spunem copiilor despre corp, relații și sexualitate

În data de 9 Iunie 2022 va avea loc webinarul „Educație pentru sănătate. Despre corp, relații și sexualitate”, din seria „Discuții interzise cu copiii”. Acesta se va desfășura online pe platforma Webex Cisco. 

Abordarea acestui subiect pentru un webinar vine din dorința de a informa corect cât mai multe persoane care au nevoie de răspunsurile persoanelor de specialitate.

Se vor alătura evenimentului prof. dr. Doina Pleșca, dr. Sandra Alexiu, și Cristina Dinu-Popa, psihoterapeut cu o experiență de peste 13 ani, iar din 2015 este și consultant pentru inovație în educație.

ADVERTISING

Majoritatea părinților nu doresc să folosească cuvântul „sex” în discuțiile cu copilul lor, dar o imagine corporală sănătoasă include o identitate sexuală și de gen sănătoasă. Cu toții ne dorim ca cei mici să se simtă bine cu corpul lor acum, pentru a avea o viață sexuală sănătoasă ca adulți. Cu toții ne dorim să creștem copii care sunt mândri corpul lor, pentru o încredere în sine ridicată. 

Ella Congress & Events în parteneriat cu Societatea Părinților Informați organizează acest eveniment pentru părinții și cadrele didactice care își doresc să educe și să informeze copiii așa cum trebuie, dar și pentru publicul larg, în căutare de educație. 

ADVERTISING

Vă așteptăm cu drag să luați parte la acest eveniment. Pentru înscrieri vă rugăm să accesați website-ul - https://societateaparintilor.ro/eveniment/discutii-interzise-cu-copiii/.

Link-ul de participare va fi transmis pe e-mail în ziua evenimentului.

Pentru și mai multe evenimente organizate de Societatea Părinților Informați, puteți accesa canalul de YouTube .

ADVERTISING