Caz șocant în Maramureș: A intrat în plin în mașina soției, în care era și fiica lor, și apoi a bătut-o cu pumnii și picioarele

Caz șocant în Maramureș: A intrat în plin în mașina soției, în care era și fiica lor, și apoi a bătut-o cu pumnii și picioarele

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv, vineri, de magistrații Tribunalului Maramureș, fiind acuzat că a pătruns intenționat pe contrasens, lovind mașina soției, în care se afla și copilul celor doi, în vârstă de 9 ani.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a admis, vineri, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a unui bărbat de 31 de ani, cu antecedente penale, cercetat pentru tentativă la omor calificat şi violenţă în familie.

ADVERTISING

Procurorii maramureșeni au prezentat judecătorilor probe cum că în 5 iunie 2023, în localitatea Vişeu de Jos, aflându-se la volanul unui autoturism de teren, bărbatul de 31 de ani ar fi pătruns intenţionat pe contrasens şi ar fi izbit frontal un autoturism condus de soție, pe a cărui banchetă din dreapta-faţă se afla şi fiica celor doi, în vârstă de 9 ani.

Imediat după impact, bărbatul a coborât de la volanul mașinii, a sărit peste capotă şi i-a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele victimei, care coborâse din maşină.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma loviturilor aplicate, femeia a suferit leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijire medicală.

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇