Deznodământ în cazul militarului din Timișoara, care a amenințat mai bine de 24 de ore că se aruncă de la etaj

Deznodământ în cazul militarului din Timișoara, care a amenințat mai bine de 24 de ore că se aruncă de la etaj

Un subofițer al MApN în vârstă de 37 de ani, din Timişoara, a ameninţat mai bine de 24 de ore, încă de joi dimineaţă, că se aruncă de la etaj.

Poliţiştii au încercat în fel şi chip să-l facă să se dea jos. Chiar şi vineri dimineaţă el stătea în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile au continuat. Între timp, tânărul a cerut o șaorma, țigări și apă.

UPDATE ora 11: Autoritățile aflate la fața locului anunță că bărbatul nu se mai află pe pervaz.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.  

ADVERTISING

Un alpinist a coborât în rapel la fereastră, bărbatul s-a speriat şi a fugit în interiorul locuinţei, unde a fost imobilizat.

24 de ore de negociere

Bărbatul s-a cățărat ieri pe fereastra unui apartament situat la etajul 7 al unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara.

La fața locului au venti polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical, relatează Timiș Online.

Pompierii au adus o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o saltea pneumatică amplasată lângă bloc.

Un tanar ameninta ca sare de la etaj la Timisoara

Acum, pe Calea Sagului din Timisoara. Un tanar ameninta ca se arunca de la etajul 7. Pompierii au montat o perna gonflabila. Video#amenintare #politie #timisoara #bloc #pompieriDetalii AICI ---> https://www.opiniatimisoarei.ro/un-tanar-ameninta-ca-se-arunca-de-la-etajul-7-al-unui-bloc-din-timisoara-foto-si-video/08/06/2023

Publicată de Opinia Timisoarei pe Joi, 8 iunie 2023

Negociatorul Poliţiei a tot încercat să-l convingă pe tânăr să renunţe la gestul extrem. Iubita lui a venit la faţa locului, însă bărbatul a refuzat să vorbească cu ea.

ADVERTISING

Cine este bărbatul

Este cadru activ al MApN din 2007 şi are gradul de plutonier. Potrivit colegilor de serviciu citați de Opinia Timișoarei, militarul mergea periodic la psiholog în ultima perioadă și se plângea că e foarte stresat la serviciu.

"Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident", se arată într-o informare a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal".

ADVERTISING

Amintim că miercuri o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇