Bugetul Companiei Municipale Energetica a fost aprobat de Consiliul General. Zeci de angajați în plus față de anul trecut

Bugetul Companiei Municipale Energetica a fost aprobat de Consiliul General. Zeci de angajați în plus față de anul trecut

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, marţi, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2021 al Companiei Municipale Energetica Servicii, cu 41 de voturi „pentru” şi 12 abţineri”.

Pentru acest an sunt propuse venituri de 75,5 milioane lei, aproape dublu faţă de veniturile de 35,9 milioane lei realizate anul anterior (iniţial, pentru 2020 fuseseră prognozate venituri de 99,1 milioane lei).

Dintre acestea, 42,8 milioane lei sunt prevăzuţi pentru cheltuieli cu bunuri şi servicii; 25,7 milioane lei – cheltuieli cu personalul; 9,1 milioane – pentru investiţii; 7,8 milioane – pentru acoperirea pierderilor contabile din anii precedenţi.

Pentru finele anului este prognozat un număr de 358 de angajaţi, în condiţiile în care în anul 2020 au fost 270 de angajaţi.

Se estimează că 61 de milioane de lei vor proveni în acest an din lucrări la reţeaua de termoficare, 3,7 milioane – din reparaţii la Arena Naţională, iar 3,6 milioane – pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a Centralei Termice Amzei.

ADVERTISING

Iată subiectele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇