Bucureștenii din Sectorul 4 se pot căsători oriunde își doresc. Trebuie doar să anunțe la primărie și să achite o taxă

Bucureștenii din Sectorul 4 se pot căsători oriunde își doresc. Trebuie doar să anunțe la primărie și să achite o taxă

Primarul Daniel Băluță a anunțat că locuitorii Sectorului 4 pot să se căsătorească și în aer liber, în afara sediului Stării Civile de pe Str. Gramont nr. 26. Dar trebuie să depună o cerere și să achite o taxă de 1.500 de lei.

„V-ați hotărât să faceți pasul cel mare și să vă uniți destinul cu cel al persoanei iubite?

„Haideți să vă dau o veste bună!

Începând din această lună vă puteți oficia cununia civilă chiar în locul în care v-ați cunoscut jumătatea sau acolo unde aveți cea mai frumoasă amintire împreună, atâta timp cât este în aer liber și se află în sectorul nostru”, a scris Daniel Băluță pe Facebook.

Haideți să vă dau o veste bună! V-ați hotărât să faceți pasul cel mare și să vă uniți destinul cu cel al persoanei...

Publicată de Daniel Băluță pe Vineri, 10 martie 2023

Cei care sunt interesați să se căsătorească în alt spațiu decât cel al stării civile pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0771.725.964 sau accesând linkul pentru programări al Stării Civile a Sectorului 4, aici.

ADVERTISING

Programarea unei căsătorii în aer liber se face cu cel puțin 20 de zile înainte de data oficierii.

„Ulterior programării, unul dintre viitorii soți se va prezenta la sediul Serviciului de Stare Civilă Sector 4 din Str. Gramont nr. 26, Sector 4 în vederea completării cererii în fața ofițerului de stare civilă (Anexa nr. 24 la H.G. 64/2011).

Rezoluția cererii va fi comunicată solicitanților, urmând ca viitorii soți să se prezinte împreună în vederea depunerii dosarului de căsătorie conform prevederilor legale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Taxa de 1.500 lei se achită după aprobarea cererii și se va prezenta dovada achitării acesteia în momentul depunerii dosarului de căsătorie”, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 4.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇