4 accesorii esențiale pentru mobila de bucătărie care îți vor ușura activitățile zilnice

4 accesorii esențiale pentru mobila de bucătărie care îți vor ușura activitățile zilnice

Ți-ai renovat de curând apartamentul sau ți-ai achiziționat prima ta locuință? Ești nerăbdător să-ți comanzi sau să-ți achiziționezi noua mobilă de bucătărie? Alegerea corectă din punct de vedere estetic dar și practic a pieselor de design interior ce compun zona destinată gătirii poate face ca bucătăria ta să fie organizată și elegantă. În primul rând, ar fi indicat să ții cont de faptul că alegerea accesoriilor potrivite de mobilier îți poate face viața mult mai ușoară.

Iată 4 accesorii indispensabile pentru noul tău mobilier de bucătărie

1. Sertare cu glisiere cu bile 

ADVERTISING

Te-ai săturat de sertare înțepenite, care scârțâie la utilizare sau care se deschid sacadat? Soluția pentru aceste neplăceri este apelarea la un mobilier cu sertare cu glisiere cu role. Aceste mecanisme fac deschiderea și închiderea sertarelor mult mai lină și nu va mai trebui să-ți faci griji că se blochează sertarul când te grăbești să pui mâna pe o paletă de gătit să întorci carnea pe grătar sau legumele. În plus, aceste accesorii de mobilier adaugă o notă de eleganță bucătăriei tale. Dacă ești nevoit sau dorești să-ți faci mobila la comandă, găsești astfel de glisiere pe oscardeko.ro.

ADVERTISING

2. Corp Jolly

 Acest tip de mobilier accesoriu este extrem de binevenit dacă ai nevoie de un spațiu de depozitare modern și practic în zona destinată gătirii pentru a depozita sticlele de ulei, vin, oțet și, în general, recipientele ce nu necesită conservarea la rece. Corpul jolly este, practic, un sertar pe verticală. Dacă ai zone relativ mici unde nu se pretează construcția unui corp de sine stătător de mobilier, ar fi indicat să apelezi la acest mecanism de depozitare. 

3. Scurgător de vase încorporat în mobilier

ADVERTISING

Un mod eficient de a scăpa de scurgerile de apă de pe blatul din bucătărie atunci când speli vasele și le lași la uscat, este încorporarea unui scurgător de vase în mobilierul bucătăriei tale. Îl poți plasa chiar deasupra chiuvetei pentru a diminua cât mai mult efortul pe care îl ai de făcut atunci când speli farfurii sau tacâmuri. Acest lucru înseamnă mai puțin timp petrecut pentru curățenie după ce speli vasele și mai mult timp pentru a petrece alături de familia ta.

4. Organizator de tacâmuri și unelte de gătit 

Ți-a fost vreodată greu să găsești ustensilele sau uneltele de gătit potrivite atunci când ai cea mai mare nevoie de ele? Ți s-a ars vreodată mâncarea când tu răscoleai după o lingură de lemn sau ceva similar? Ei bine, cu un organizator pentru tacâmuri și ustensile de gătit, nu vei mai fi nevoit să treci niciodată prin asta! Îți poți depozita lucrurile esențiale pentru bucătărie în propriile compartimente, astfel încât să le găsești mai ușor atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. 

În concluzie, aceste 4 accesorii sunt esențiale pentru oricine caută să-și facă viața mai ușoară în bucătărie. Ele adaugă o notă de eleganță zonei destinate gătirii, o fac mai funcțională și mult mai practică.