Un gălățean de 45 de ani cu COVID-19, care a refuzat internarea, a murit acasă

Un gălățean de 45 de ani cu COVID-19, care a refuzat internarea, a murit acasă

Un bărbat de 45 de ani din Galaţi s-a prezentat în 12 iulie la spital, cu simptome de coronavirus şi i-a fost prelevat test. Bărbatul a refuzat să rămână internat pentru a aştepta rezultatul şi s-a izolat la domiciliu.

Ulterior, a fost anunţat de DSP că testul a ieşit pozitiv şi i s-a recomandat să se interneze. Bărbatul a refuzat, spunând că se simte bine şi a rămas în izolare.

Arafat atrage atenția că mulți pacienți externați la cerere cu simptome ușoare ajung la Terapie Intensivă: Echipele se expun resuscitând acești pacienți

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Noaptea trecută a sunat la 112, cu probleme de respiraţie, iar medicii l-au găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat.

Bolnavii de COVID care au cerut să fie externați își îmbolnăvesc familiile. 6 focare descoperite într-un singur județ

”În cursul nopţii precedente echipajele de terapie intensivă SMURD Galaţi au intervenit la un pacient care era externat la domiciliu la cerere, după ce se prezentase Ia UPU în data de 12 iulie, cu tuse seacă, fatigabilitate, simptome apărute în ultimele 10 zile.

La apelul pe care l-a făcut noaptea trecută la dispecerat, era clar că era în disfuncţie respiratorie foarte gravă, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator.

Nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. El pe 12 iulie a refuzat internarea. Nu era febril, avea 35,6 temperatură corporală”, a declarat Angel Trifan, coordonator SMURD Galaţi.

Citește și: