Ministrul Sănătății: Primele luni ale noului an se anunţă dificile. Ne străduim să menţinem şcolile deschise

Ministrul Sănătății: Primele luni ale noului an se anunţă dificile. Ne străduim să menţinem şcolile deschise
Foto: Facebook Alexandru Rafila

Primele luni ale lui noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi, afirmă, într-o postare pe Facebook, ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, care precizează că lucrează împreună cu colegii săi pentru a depăşi această perioadă cât mai repede.

”Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite”, subliniază el.

Dragi prieteni, Vă urez sănătate și cât mai multe realizări în anul 2022!Primele luni ale lui noului an se anunță...

Publicată de Alexandru Rafila pe Sâmbătă, 1 ianuarie 2022

”Dragi prieteni, Vă urez sănătate şi cât mai multe realizări în anul 2022! Primele luni ale lui noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi. Lucrez împreună cu colegii mei ca să depăşim această perioadă cât mai repede şi, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viaţa mai bună!”, spune Rafila, în postarea de pe Facebook.

Rafila adaugă că își dorește să găsim calea pentru o viaţă fără constrângeri, pentru a putea călători şi participa la evenimente culturale şi sportive în siguranţă.

”Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite. Le mulţumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil făcut în cei doi ani de pandemie! Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea şi altruismul vostru. Numai împreună putem reuşi!”, conchide Alexandru Rafila.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇