Ministrul Sănătăţii anunţă că a fost creat cadrul legal pentru testarea rapidă în farmacii: E un pas important

Ministrul Sănătăţii anunţă că a fost creat cadrul legal pentru testarea rapidă în farmacii: E un pas important

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că a fost creat cadrul legal pentru testarea rapidă antigen în farmacii, urmând să aibă loc discuţii cu reprezentanţi ai farmaciilor. „E un pas important care merge, dacă vreţi, către testare în masă, testarea oricui are această nevoie sau are această dorinţă, iar asta se va putea face la un preţ foarte scăzut”, a afirmat el.

„În şedinţa de guvern am aprobat câteva lucruri importante, unul dintre ele este instituirea cadrului legal pentru testarea în farmacii. În perioada următoare şi chiar mâine avem discuţii la Ministerul Sănătăţii cu reprezentanţi ai farmaciilor pentru ca testarea rapidă antigen să se poată face în farmacii. E un pas important care merge, dacă vreţi, către testare în masă, testarea oricui are această nevoie sau are această dorinţă, iar asta se va putea face la un preţ foarte scăzut”, a declarat Vlad Voiculescu, după şedinţa de guvern.

ADVERTISING

El a menţionat că negocierile sunt în curs de desfăşurare.

"Avem de astăzi, respectiv după ce OUG va apare în Monitorul Oficial, avem şi baza legală pentru lucrul acesta", a adăugat el.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇