Mesajul unui medic: Dacă va fi să fiți pe un pat de spital, lângă voi nu vor fi nici Xena, Superman nici atât

Mesajul unui medic: Dacă va fi să fiți pe un pat de spital, lângă voi nu vor fi nici Xena, Superman nici atât

Medicul Lucrețiu Radu de la Spitalul Filantropia din Craiova a postat un mesaj în care le cere românilor care cred în diverse teorii ale conspirațiilor să aibă încredere în medici și să se vaccineze, pentru că e singura modalitate în care se pot proteja la acest moment.

Într-un stil tragi-comic, medicul prezintă, rând pe rând, principalele cauze și teorii rostogolite de cei care contestă imunizarea.

El începe cu clasa politică, făcând referire la mesajele cu Superman ale premierului demis Florin Cîțu, dar și la acțiunile președintelui Klaus Iohannis, printre care și promovarea golfului.

”Dragii mei, bunii mei (vorba lui Mircea Albulescu), iubiții mei prieteni, dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu 40 de grade febră de la Covid, lângă voi vom fi noi, medicii și asistenții!

Îmi cer scuze că vă distrug Universul, dar Xena nu va fi, Superman nici atât (nu intră în fișele de post ale lor, iar dacă nu e sămânță de scandal este neinteresant pentru ei...), Guvernul (ăsta sau altul) va fi tot la Palatul Victoria, alții vor fi la golf...

Nu va fi nimeni să vă administreze antitermice dintre ei, să vă scadă febra până nu mai vedeți unicorni și pe străbunica mestecând Orbit, că așa reacționează sistemul nervos central la 40 de grade temperatură - fabulează. Ca și unii dintre cei de care am scris mai sus, doar că ei o fac și fără febră...”, își începe apelul pe Facebook Lucrețiu Radu.

Acesta atacă în același stil și conspirațiile conform cărora pandemia nu există, ci este creată artificial de companiile farmaceutice, cu complicitatea medicilor, pentru îmbogățire.

”Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital și să tușiți până rămâneți fără aer, să tușiți așa, din secundă în secundă, să știți că medicina veche dacică nu a lăsat prin tunelurile din Bucegi nici un elixir miraculos pe care să vi-l dăm, vom face tot ce am învățat vreo șase ani de facultate, plus rezidențiat, plus primariat, plus..., vom utiliza aceleași medicamente făcute de Big Pharma, deși asta este o tâmpenie pentru că, nu e așa, sculptorul în rigips Sile Rigidizatorul v-a tot explicat că deține date certe privind faptul că noi, medicii, suntem vânduți companiilor farmaceutice și că virusul nu există, informații certe pe care i le spusese lui o vară de ginere a unui socru mic din Spania... Și nu, nici Sile nu va fi lângă voi”, mai scie medicul.

El se adresează apoi celor care au participat la festivaluri și petreceri, dar și celor care cred că ”oculta mondială” vrea să controleze omenirea prin vaccin.

”Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital cu o sete imensă de aer, tot de la Covid (așa cum se întâmplă când ai 80-85 saturație în oxigen, începi să nu ai aer și tragi greu, greu de tot de plămâni) lângă voi vom fi tot noi, medicii și asistenții!

Armin van Buuren va fi bine mersi, mixând la vreun alt Untold sau prin vreo discotecă altora cum erați voi acum câteva luni, Axwell & Ingrosso se vor fâțâi prin Suedia, fără timp și fără chef să vă țină vouă măștile de oxigen...

Nici fata aia mișto fără mască de la magazinul din colț cu care stăteai de vorbă despre nucleotidele ARN-ului mesager 'altoite' de oculta mondială nu va fi. Că nu ar avea de ce. Sau pentru că ea este la alt salon, în alt pat, la alt spital...”.

Sunt vizați de ironia medicului și reprezentanții presei care mediatizează opinii neavizate.

”Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți pe un pat de spital și veți vedea, deasupra capului dvs, o față necunoscută, cu ochelari, cu vizieră și cu un furtunaș în mână, asta va însemna că medicul acela se pregătește să vă intubeze și în nici un caz nu că este un microfon și nu e nici un reporter care vă întreabă cum este cu geopolitica, cu proteinele 'spike', cu posedații care își devorează copiii în ritualuri sinistre, așa cum ai aflat de la sudorul care ți-a închis balconul, cum e cu încălzirea globală, cum e cu algele verzi în pictura lui Picasso, chestii de astea pe care le-ai studiat în doi ani la seral...”, mai scrie medicul.

În final, trece rapid în revistă și conspirațiile cu cipurile 5G, prin care Bill Gates ar controla oamenii și le spune românilor că vaccinul și masca pot face real diferența dintre viață și moarte.

”Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să vedeți negru în fața ochilor, după asta nu va mai fi nimic.

Va fi prea târziu să te gândești de ce nu te-ai vaccinat (puteai tu cumva să duci și cip-urile alea 5G și metalonucleoizii ăia din vaccin, și ce o mai fi băgat Bill Gates acolo ca să moară unii și să poată schimba el însuși șeful de scară de la S12 din Ferentari ...) sau de ce măcar nu te-ai protejat cu banala aia de mască...

Veți vedea (Doamne ferește!) negru pentru că asta e culoarea sacilor. A sacilor finali. Neagră. Vă treziți cumva dragii mei, bunii mei (vorba lui Mircea Albulescu), iubiții mei prieteni?”, își încheie medicul mesajul.

Dragii mei, bunii mei (vorba lui Mircea Albulescu), iubiții mei prieteni,Dacă va fi (Doamne ferește să fie!) să fiți...

Publicată de Lucretiu Radu pe Miercuri, 20 octombrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇