Medic amenințat cu moartea de un pacient cu coronavirus: În trecut am omorât 3 oameni!

Medic amenințat cu moartea de un pacient cu coronavirus: În trecut am omorât 3 oameni!

Un medic din Râmnicu Sărat a fost amenințat cu moartea de un pacient internat cu coronavirus.

Unul dintre cei doi infecţionişti din Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, Georgeta Negoiaş, a povestit că a fost ameninţată cu moartea de un pacient care i-a spus că ”în trecut a omorât trei oameni”, în timp ce asistentele au fost ameninţate la rândul lor, iar unele au fost încuiate în saloane de către pacienţi cu COVID-19 recalcitranţi.

Într-un interviu la postul regional Focus TV, dr. Georgeta Negoiaş, infecționist la spitalul suport din  Râmnicu Sărat, a declarat că trăieşte o perioadă foarte grea, fiind ameninţată de unii dintre pacienţii pe care îi îngrijeşte.

ADVERTISING

Dr. Negoiaş a dezvăluit că un bolnav i-a atras atenţia că ”a omorât trei persoane”, ameninţând-o apoi în mod direct.

De asemenea, pacienţi recalcitranţi, mai ales atunci când află că testele
nu li se negativează deşi nu mai au simptome, au ameninţat asistentele din
spitalul suport, iar pe unele le-au închis în saloane.

“Avem probleme cu pacienţii care sunt destul de recalcitranţi, mai ales atunci când nu mai au simptome, dar aşteaptă testele care de multe ori pot fi pozitive. Acest lucru nu depinde de noi, ci de organismul fiecărui pacient.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am avut pacienţi care m-au ameninţat cu moartea, pe mine şi pe asistente. Pe ele le-au închis în salon când primeau aceste teste şi erau pozitive. Chiar nu m-am gândit că o să trăiesc vreodată aşa ceva”, a declarat dr. Negoiaş.

Dr. Georgeta Negoiaş este unul dintre cei doi medici infecţionişti din Spitalul Municipal din Râmnnicu Sărat, unitate suport pentru bolnavii COVID-19. Ea are vârsta pensionării, însă a ales să lucreze în continuare, în contextul crizei de coronavirus.

ADVERTISING

Spitalul din Râmnicu Sărat este aproape plin cu bolnavi COVID-19, din cauza numărului mare de pacienţi, autorităţile buzoiene luând decizia de a interna bolnavi şi în secţiile TBC şi Boli Infecţioase ale Spitalului Judeţean Buzău.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇