Institutul Marius Nasta are un singur epidemiolog

Institutul Marius Nasta are un singur epidemiolog

Cu tot mai multe cazuri de COVID-19 și bolnavi care necesită îngrijiri în Terapie Intensivă, Institutul ”Marius Nasta” din București are un singur epidemiolog.

„Este un deficit de personal dacă vorbim de secţia ATI.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În Institut avem un singur epidemiolog, ar fi foarte bine să fie mai mulţi, e nevoie tot mai multă de prezenţa acestor specialişti care pot să ordoneze şi să ajute întregul circuit al pacientului”, a spus managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler

Preşedintele Comisiei de ATI din Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc,atrage atenția că la ATI nu există cazuri programat,e toate sunt mari urgenţe, pacienţi în suferinţă majoră, aflaţi în pericol de moarte şi care trebuie internaţi „atunci când necazul vine”.

Vineri, România a trecut de 50.000 de cazuri de coronavirus, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.295 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.

Medicii se plâng că spitalele COVID sunt pline, iar unitățile modulare zac nefolosite pentru că nu au aviz de la DSP

La Terapie Intensivă avem un nou record: sunt internați 409 pacienți. Comparativ, joi erau internați 402 pacienți cu COVID-19.