Ilfov: Mogoșoaia iese din carantină. Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni rămân în carantină pentru încă 7 zile

Ilfov: Mogoșoaia iese din carantină. Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni rămân în carantină pentru încă 7 zile

Măsura de carantinare zonală se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 2 ianuarie, ora 22.00, în localităţile Corbeanca, Dobroeşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni. În schimb, Comuna Mogoşoaia va ieşi din carantină sâmbătă, 2 ianuarie, la ora 22.00, a anunţat Prefectura judeţului Ilfov.

Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele patru localităţi ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi a avizelor emise de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Astfel, se prelungeşte măsura de carantinare zonală pentru comuna Corbeanca, cu satele aparţinătoare Corbeanca, Ostratu, Petreşti şi Tamaşi; comuna Dobroeşti, cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni; oraşul Otopeni; oraşul Popeşti-Leordeni, cu satul aparţinător Popeşti-Leordeni.

De asemenea, măsura de carantinare zonală a fost prelungită pentru o perioadă de 7 zile în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna, începând cu data de 1 ianuarie de la ora 22.00.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇