Cum să ai un ten sănătos și radiant

Cum să ai un ten sănătos și radiant

Visezi la un ten la fel de frumos precum cel al vedetelor de pe primele pagini ale revistelor? Poate fi surprinzător faptul că fiecare celebritate, atunci când este întrebată despre secretul frumuseții ei, spune doar că bea cantități mari de apă. Din păcate, există mult mai multe secrete ale unui ten perfect. În acest articol vei afla care sunt trucurile folosite de profesioniști, dar amintește-ți faptul că ceea ce contează cel mai mult este îngrijirea regulată. 

Care sunt secretele unui ten luminos și hidratat

Îngrijirea de bază. Acestea sunt elementele pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască: curățare, toner și hidratare. Ele trebuie efectuate în fiecare dimineață și seară. De asemenea, seara este cel mai bun moment pentru alte tratamente faciale. Este deosebit de important să hidratezi fața înainte de a merge la culcare, deoarece, noaptea, pielea absoarbe mult mai multă apă decât în timpul zilei. Dimineața, clătește-ți fața cu apă și aplică o cremă hidratantă din gama de cosmetice Thesera de pe 24beauty.ro. Noaptea, folosește un gel de curățare și toner, apoi aplică o doză solidă de cremă hidratantă pe față, gât și decolteu. Dacă ești îngrijorată de riduri, folosește o cremă care conține vitaminele A și C. Aceasta nu numai că va calma pielea, dar va sprijini și reînnoirea celulelor.

ADVERTISING

Nu folosi lapte demachiant. Nu exagera cu îngrijirea pielii și înlocuiește laptele demachiant cu un gel demachiant sau cu o apă micelară (simplă sau bifazică). Astfel de cosmetice vor curăța pielea fără a o încărca și fără a o priva de stratul protector natural.

Nu exagera cu exfolierea. Adesea, femeile exagerează cu utilizarea peelingurilor. Rezultatul constă într-o piele iritată, slăbită și capilare sparte. Dacă îți speli fața în fiecare seară cu un demachiant și o ștergi cu un prosop de bumbac, este suficient pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Personalizează-ți machiajul. Nu cheltui o avere pe creme scumpe pentru colorarea pielii – fă-le singură. Amestecă câteva picături de fond de ten uleios cu o cremă hidratantă. Deoarece fondul de ten este pe bază de ulei, acesta va oferi pielii hidratare și va ascunde ridurile vizibile. În schimb, fondul de ten solid oferă pielii un aspect nesănătos.

Ai grijă de buzele tale. Nu doar un ten îngrijit este important, ci și buzele frumoase și hidratate. Atunci când buzele devin uscate, pe suprafața lor se formează o crustă tare, care – ulterior – nu poate fi vindecată. Prin urmare, buzele trebuie exfoliate cu un scrub, fie el cumpărat sau făcut acasă. Pentru a-ți crea propriul scrub, amestecă puțin ulei de cocos și o lingură de zahăr, apoi, cu mișcări ușoare, aplică pe buze compoziția obținută. Zahărul reține umezeala, astfel încât va oferi umiditate buzelor mult timp după ce scrubul a fost spălat. Dacă buzele tale sunt crăpate, aplică puțină miere pe ele – efectul este garantat.

ADVERTISING

Așadar, deși un ten sănătos și luminos pare reprezenta un țel de neatins pentru unele femei, acest obiectiv este complet realizabil. Trebuie doar să te documentezi, să pui în practică informațiile acumulate și să îți creezi o rutină pe care să o respecți cu regularitate.