Contribuie activ la sănătatea organismului tău cu Go Vita

Contribuie activ la sănătatea organismului tău cu Go Vita

Vitamina K este denumirea generică pentru un complex de vitamine din aceeași categorie, cu roluri multiple pentru corpul uman. K1, K2 și K3 sunt catalogate ca fiind esențiale în funcții precum coagularea sângelui ori vindecarea leziunilor însă importanța acestora se extinde pe mult mai multe planuri. Un deficit instalat poate determina afecțiuni grave, greu de gestionat ulterior. De aceea este important să ne asigurăm că includem în dieta zilnică o alimentație bogată în vitamina K, plus surse alternative de asimilare a acesteia sub forma unor suplimente naturale. Cumpără vitamina K de pe go-vita.ro și bucură-te de efectele benefice pe care le are această mică schimbare asupra sănătății tale generale!

ADVERTISING

Care sunt primele semne care indică o carență de vitamina K?

Deficitul de Vitamina K se instalează în momentul în care organismul își epuizează toate resursele. Acest lucru ar putea fi rezultatul unei diete necorespunzătoare ori că absorbția nu se realizează corect. Principalele simptome care pot apărea în acest caz au ca principal indicator sângele. Sângerări însemnate la tăieturi superficiale, vânătăi care se formează foarte ușor, sângerări menstruale abundente, ori prezența sângelui în urină și în scaun sunt factori care semnalează că trebuie să iei măsuri imediate pentru restabilirea nivelului optim de vitamina K.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La ce pericole ne expunem dacă nu asimilăm zilnic doza recomandată?

Chiar dacă deficiențele de Vitamina K sunt rare, pot apărea mai ales în cazul copiilor nou-născuți. La adulți apar în momentul în care există afecțiuni care împiedică absorbția corectă a nutrienților, ori în timpul unor tratamente cu antibiotice. În cazul în care carența se prelungește pe o perioadă mare de timp, afecțiunile care se declanșează sunt foarte serioase și dificil de gestionat ulterior. De aceea este important să acționezi imediat ce ai observat primele simptome, iar hemoragia necontrolată este principala problemă cu care te poți confrunta. 

Ține riscul la distanță cu suplimentele naturale Go Vita

Fă investigațiile necesare și consultă un medic pentru a stabili în mod clar dacă este vorba de un deficit de vitamina K. Primul pas spre remediere o reprezintă o reevaluare a alimentației. Asigură-te că introduci în dieta zilnică alimente precum varză; fasole verde; ouă; căpșuni; kiwi; prune uscate; ficat; cotlet de porc; carne de pasăre; lactate; salată verde; sparanghel; broccoli; soia; spanac. În cazul în care nu se remediază problema, ia legătura cu medicul tău pentru a stabili metoda corectă de administrare a suplimentelor.

ADVERTISING

Go Vita îți propune o gamă foarte variată de comprimate cu Vitamina K la care să apelezi pentru restabilirea unei cantități normale în corp. În urma unor analize detaliate se va determina valoarea de care ai nevoie, iar aici vei găsi, cu certitudine, formula și concentrația ideală pentru tine. 

Vitamina K-2 (MenaQ7) susține coagularea normală a sângelui și totodată ajută la menținerea sănătății sistemului osos, fiind o variantă ideală prin care să poți obține vitamina K2 care cu greu poate fi asigurată doar prin alimentație. 

Cumperi simplu și rapid direct de pe site

Este foarte ușor să faci rost de suplimentele potrivite pentru tine atunci când alegi Go Vita. O ofertă variată de produse de calitate superioară te așteaptă pe site la prețuri excelente. Cu doar câteva click-uri poți plasa o comandă, iar coletul îți va fi livrat direct la ușă în doar câteva zile.  

Ține cont însă de faptul că suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și doar îi potențează efectele benefice pentru sănătate, motiv pentru care este recomandat să recurgi la această modalitate de obținere a vitaminei K pentru o perioadă determinată de timp și doar în urma unei recomandări medicale. 

Menține-ți organismul sănătos și puternic cu suplimentele Go Vita!