Continuă caravana vaccinării în București. Unde se va afla în acest weekend autobuzul special

Continuă caravana vaccinării în București. Unde se va afla în acest weekend autobuzul special

Caravana mobilă de vaccinare continuă și în acest weekend, anunță Primăria Capitalei. Astfel, autobuzul special amenajat pentru această acțiune se va afla în parcarea centrului comercial Kaufland din Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2.

Vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva Covid este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză. Cei care doresc se pot prezenta sâmbătă și duminică între orele 10.00-17.00.

Imunizarea este gratuită și nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

ADVERTISING

”Toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

Prin acest demers, Primăria Capitalei și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru imunizare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăți să ajungă la un centru de vaccinare”, transmite Primăria Capitalei.

ADVERTISING

Caravana mobilă de vaccinare este un proiect care se va derula până la sfârșitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staționeze în fiecare weekend în altă locație din București, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland:

  • 4-5 decembrie 2021 - Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2
  • 11-12 decembrie 2021 - Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3
  • 18-19 decembrie 2021 - Șos. Olteniței, nr. 388, Sector 4

Primăria Municipiului București, prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat...

Publicată de Primăria Municipiului Bucureşti pe Vineri, 3 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇