Cei care au conturi pe platforma de vaccinare pot programa acum până la 1.000 de persoane

Cei care au conturi pe platforma de vaccinare pot programa acum până la 1.000 de persoane

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat, vineri, că s-au făcut modificări la platforma de vaccinare. Astfel, cei care au cont pot programa acum până la 1.000 de persoane.

Până acum, puteau fi adăugați doar nouă beneficiari.

"Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare.

Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane", a scris Andrei Baciu pe Facebook.

ADVERTISING

De asemenea, joi, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a spus că autorităţile vor să facă încă o modificare în platformă, astfel încât persoanele care au făcut prima doză de vaccin anti-COVID într-un centru să poată primi doza de rapel într-un alt centru, care le este mai apropiat.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇