Bilanţul Covid anunţă 3.000 de cazuri noi şi un număr mare de decese, însă departe de recordul absolut de ieri

Bilanţul Covid anunţă 3.000 de cazuri noi şi un număr mare de decese, însă departe de recordul absolut de ieri

Numărul cazurilor noi de Covid a depășit iar pragul de 3.000: sunt 3.006 persoane infectate în ultimele 24 de ore, conform informațiilor transmise miercuri de Grupul de Comunicare Strategică.

Au fost efectuate 24.562 de teste RT-PCR și 10.282 de teste rapide antigenice.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Numărul deceselor se menține în continuare ridicat, dar este departe de recordul absolut (237) înregistrat marți: 175 de persoane au murit în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește persoanele în stare gravă, 1.436 de bolnavi se află miercuri internați la Terapie Intensivă, mai mulți decât ieri.

Vezi AICI cum a arătat bilanțul de marți.

Rata de infectare continuă să scadă

În ceea ce privește rata de infectare, aceasta continuă să scadă. În București, azi este de 4,51 de cazuri la mia de locuitori, fiind pe locul doi în țară. Marții era 4,71.

Și în Ilfov a scăzut, dar se menține pe primul loc: 4,61 de cazuri la mia de locuitori se înregistrează azi, față de 4,96 marți.

Clujul este pe locul 3 cu 4,39 cazuri la mia de locuitori. Ieri, rata de infectare era de 4,61.

Foto: Grupul de Comunicare Strategică

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!