A fost deschis primul centru de vaccinare de tip drive-thru din România (Video)

A fost deschis primul centru de vaccinare de tip drive-thru din România (Video)

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru a fost deschis, sâmbătă, la Deva, în parcarea unui centru comercial. Vaccinarea trebuia să înceapă la ora 10:00, dar centrul a fost deschis mai devreme, pentru că oamenii stăteau deja la coadă.

Acesta este deschis zilnic până la ora 19:00, iar cei vaccinați aici vor primi serul Pfizer, conform televiziunilor de știri.

Doritorii nu trebuie să se programeze, însă trebuie să completeze formularul de exprimare a acordului pacientului şi un chestionar privind starea de sănătate. Cei care vor să petreacă mai puţin timp cu aceste formalităţi, pot descărca formularele de pe site-ul DSP Hunedoara, informează News.ro.

ADVERTISING

Cei de la centrul drive thru pot, de asemenea, să pună la dispoziţia doritorilor formularele care vor fi completate la faţa locului.

Unii dintre cei care au ales să meargă la centrul în care oamenii sunt imunizaţi în maşină susţin că ideea este una foarte bună, mai ales pentru persoanele care au un program încărcat sau pentru cele care nu îşi pot programa vaccinarea pentru că orarul de lucru lor nu este unul fix.

Centrul are o capacitate de vaccinare de până la 500 de persoane pe zi.

În parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”, funcționează începând de astăzi, sâmbătă 24 aprilie, primul centru de vaccinare direct din mașină.

În parcarea Complexului Comercial „Shopping City Deva”, funcționează începând de astăzi, sâmbătă 24 aprilie, primul centru de vaccinare direct din mașină. Pentru descărcarea formularelor accesați link https://www.replicahd.ro/deva-centrul-de-vaccinare-drive-thru-formulare/

Publicată de Replica - INFO HD pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇