Zilele lui Cîțu la conducerea PNL sunt numărate. Începe operațiunea de demitere și s-au găsit și înlocuitori (Surse Spot)

Zilele lui Cîțu la conducerea PNL sunt numărate. Începe operațiunea de demitere și s-au găsit și înlocuitori (Surse Spot)

Florin Cîțu nu pare că va mai rezista mult timp în fruntea PNL. Surse politice au declarat pentru SpotMedia.ro că joi sau vineri începe operațiunea de debarcare a acestuia din funcție.

Mai exact, prim-vicepreședinții partidului îi vor prezenta lui Cîtu o scrisoare semnată de mai mulți lideri ai partidului în care i se va cere să demisioneze.

Dacă refuză, este pregătită organizarea de birouri politice județene în toată țara. În cadrul lor ar urma să fie convocat Consiliul Național care, la rându-i, să convoace Congresul.

ADVERTISING

PNL are 4 prim-vicepreședinți: Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Lucian Bode și Rareș Bogdan.

Sursele Spot au mai spus că există deja în plan și numele celor care ar urma să preia șefia partidului. Astfel, președinte ar urma să fie premierul Nicolae Ciucă, iar Lucian Bode, secretar general.

La acest moment, secretar general este Dan Vîlceanu.

Tensiunile între Cîțu și liderii liberali s-au adâncit în ultimele luni, pe măsură ce Cîțu a tot creat conflicte în cadrul coaliției de guvernare și a subminat autoritatea premierului Ciucă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇