Vlad Voiculescu demonstrează că are masterul făcut la Viena și recunoscut în România (Documente)

Vlad Voiculescu demonstrează că are masterul făcut la Viena și recunoscut în România (Documente)

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a postat marți documente care atestă că are cursurile de master încheiate cu succes la Viena și recunoscute de sistemul de învățământ din România.

Ministrul a postat documentele pe Facebook, cu simplul text ”fără alte comentarii”.

Foto: Facebook/Vlad Voiculescu
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Alături de documentul în germană este și unul în limba română, care atestă faptul că echivalarea în românia se face cu diplomă de master ciclul II în domeniul afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

Totodată, se precizează că atestatul cuprinde și ciclul de licență, pentru care Vienna University of Economics and Business nu a eliberat o diplomă distinctă.

Mai multe publicații și televiziuni considerate apropiate de PSD au publicat în ultimele săptămâni materiale în care se susținea că Voiculescu ar fi un impostor și că nu are studii superioare.

În platourile Antenei 3 i s-a cerut mai multe seri la rând demisia pe acest subiect.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!