Vasile Dîncu, nou lider în PSD: Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?

Vasile Dîncu, nou lider în PSD: Alegerile trebuie amânate. Ne trebuie moarte pentru voturi?

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, luni, că alegerile ar trebui amânate până în luna marti. Despre moțiunea de cenzură spune că „este o cerere: toate greșelile Guvernului trebuie să fie adunate într-o carte neagră”.

Ales săptămâna trecută preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu a vorbit în cadrul unei emisuni „Marius Tucă Show”, despre moţiunea de cenzură. Unul dintre motivele pentru care Guvernul trebuie să fie demis ar fi, potrivit lui Dîncu, chiar organizarea alegerilor, în plină epidemie de coronavirus.

ADVERTISING

„Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. (…) Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. (…)

Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. (…) Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus”, a spus Dîncu.

Președintele interimar al Consiliului Național al PSD spune că cel mai bun moment pentru alegeri ar fi luna martie.

ADVERTISING

„Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? (…) Ar fi rational ca alegerile din 27 septembrie să se amâne. (…) Cea mai bună ocazie ar fi în martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare”, a declarat Vasile Dîncu.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇