USR PLUS Arad şi-a stabilit candidaţii pentru Parlament: Un senator e primul pe lista deputaților și un deputat, primul la Senat

USR PLUS Arad şi-a stabilit candidaţii pentru Parlament: Un senator e primul pe lista deputaților și un deputat, primul la Senat

USR PLUS Arad şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare, senatorul Adrian Wiener fiind primul de pe lista pentru Camera Deputaţilor, în timp ce deputatul Sergiu Vlad este primul pentru Senat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, în cadrul primei Conferinţe judeţene USR şi PLUS, Adrian Wiener a întrunit 974 de puncte în procedura de selectare a candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de Daniela Sabău, cu 532 puncte.

ADVERTISING

Următorii candidaţi de pe lista pentru Cameră sunt: Carmen Stana, Oana Toma, Ion Stan, Robert Ille, Ovidiu Torz, Emanuela Tătar-Ghiş, Viorela Pantiş, Horaţiu Păun, Claudiu Ilea şi Florentina Ilica.

Pentru Senat, deputatul Sergiu Vlad a întrunit 322 de puncte, fiind urmat de Cătălin Mihalache, cu 278 puncte.

Următorii candidaţi de pe lista pentru Senat sunt: Ion Stan, Codrin Vlad, Mariana Singureanu, Iulian Dronca, Ovidiu Torz, Ovidiu Toma, Dan Sfărăilă şi Florentica Ilica.

ADVERTISING

Unii dintre candidaţi se regăsesc pe ambele liste ale USR PLUS Arad.

"Mă bucur foarte mult că avem candidaţi bine pregătiţi, candidaţi serioşi, oameni faini care vor reprezenta cu cinste şi demnitate judeţul Arad, pe noi toţi, în viitorul Parlament. Sunt extrem de bucuros că avem mai multe doamne candidate decât domni. Acest lucru arată încă o dată că USR PLUS este cu adevărat partidul viitorului", a scris, pe pagina sa de Facebook, preşedintele USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoş.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇