Țara arde de grija taxelor, Iohannis se pozează pe munte (Foto)

Țara arde de grija taxelor, Iohannis se pozează pe munte (Foto)

Toată ţara se frământă de grija taxelor pe care are de gând să le majoreze Guvernul, bugetarii nu au nici ei linişte pentru că sunt vizaţi de diverse tăieri de sporuri şi lefuri, iar banii din PNRR sunt în pom după ce legea pensiilor speciale a picat la CCR. În acest timp, preşedintele Klaus Iohannis este la munte.

Şeful statului nu a mai avut program oficial din 19 iulie, când la Cotroceni a asistat la învestirea noilor miniştri de la Muncă şi Familie. De atunci au trecut aproape 3 săptămâni, iar preşedintele a fost în vacanţă.

ADVERTISING

Duminică au apărut şi imagini de pe munte, mai întâi cu Carmen Iohannis, apoi şi cu însuşi preşedintele.

Prima care a postat pe Facebook o nouă imagine de profil a fost soţia preşedintelui.

În imagine, doamna Iohannis apare ținând în mână steagul României, de pe Vârful Moldoveanu. În plan secund şi cu spatele la obiectiv, se vede un bărbat care pare a fi președintele Klaus Iohannis stând de vorbă cu alte persoane.

image-21
Foto: Facebook/Carmen Iohannis

Ulterior, ultramaratonistul Polgar Levente Ioan a postat şi el o imagine de pe acelaşi vârf, în care apare alături de şeful statului. Președintele este în pantaloni scurți, geacă şi bocanci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris pe Facebook Polgar Levente Ioan.

image-20
Foto: Facebook/Polgar Levente Ioan


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇