Șoșoacă, la prima ședință a Parlamentului European: Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot să sfințească

Șoșoacă, la prima ședință a Parlamentului European: Aici se întâlnesc satanele. O să aduc un preot să sfințească

Europarlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă a venit marţi, la prima şedinţă a Parlamentului European, îmbrăcată în port naţional şi cu o năframă pe cap, alături de colegul ei, Luis Lazarus.

Şoşoacă a şters de pe buletinul de vot pentru alegerea preşedintelui PE numele Robertei Metsola, scriind în schimb mai multe mesaje în limba engleză, printre care ”Niciodată cu Ucraina”, ”Niciodată pentru LGBT” şi ”Niciodată pentru dictatura UE”.

Mesajul meu pentru globaliști direct din Parlamentul European de la Strasbourg: Niciodată pentru Ucraina Niciodată pentru UE în forma actuală Niciodată pentru LGBTNiciodată pentru dictatura UEÎntotdeauna pentru țări independente și suverane!

Publicată de Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial pe Marţi, 16 iulie 2024

Pe holurile PE, ea a declarat că i s-a tăiat internetul şi că aici se întâlnesc satanele.

ADVERTISING

”Aici se întâlnesc satanele. O să aduc şi aici un preot să sfinţească birourile şi pe unde mai pot. O să propun să mai deschidem un sediu, în Bucureşti în Palatul Parlamentului”, a spus Diana Iovanovici Şoşoacă.

Ea a povestit şi că s-a dus la preşedintele Parlamentul European, Roberta Metsola să vorbească cu ea.

”Când m-a văzut, s-a albit. I-am zis: ”Permiteţi-mi să mă prezint, sunt Diana Şoşoacă”. ”Ştiu cine sunteţi” (n.red - a fost replica Robertei Metsola) Vreau să avem o întrevedere. Era din ce în ce mai albă, cei care erau în jurul ei se puseseră în jurul ei de parcă cineva vrea să o omoare. Mi-a spus: ”Vă rog să îmi scrieţi ora când doriţi şi sunt deschisă să vorbesc cu dvs”, a relatat Diana Iovanovici-Şoşoacă.

ADVERTISING

De-a lungul zilei, Şoşoacă a dat declaraţii pe holurile PE, şi-a prezentat biroul, unde a adus numeroase icoane, şi-a prezentat buletinul de vot pentru alegerea preşedintelui PE şi a fost fotografiată aşteptând la coadă la standul de prăjituri de la barul Parlamentului European.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇