Octavian Berceanu candidează împotriva lui Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București

Octavian Berceanu candidează împotriva lui Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, canidează împotriva lui Vlad Voiculescu la șefia USR PLUS București, în scrutinul intern care are loc la finalul acestei săptămâni.

„Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care transform, din ”Cenușăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Împreună avem șansa să facem din filiala USR PLUS București un reper pentru politică”, le transmite Octavian Berceanu colegilor, în scrisoarea de intenție depusă pentru candidatură, potrivit Digi24.

Alegerile se desfășoară vineri, sâmbătă și duminică, cu prezența fizică a delegaților.

Decizia lui Octavian Berceanu de a intra în competiția internă din București vine după ce la nivelul filialei municipale cei din USR nu aveau un candidat.

La alegerile din sectoare, USR a obținut șefia doar a două organziații, în timp ce PLUS a câștigat în patru dintre sectoare.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Textele zilei pe Spotmedia.ro

Ce face China în Hong Kong și cum poate păstra banii, nu și libertățile INTERVIUcu președintele Comitetului pentru Libertate în Hong Kong

Incertitudinea supraviețuirii în țara în care morții sunt de vină


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!