România 2024 - an electoral: Un primar PSD a fost bătut și înjurat pe stradă de candidatul PNL

România 2024 - an electoral: Un primar PSD a fost bătut și înjurat pe stradă de candidatul PNL

Avem parte de o campanie electorală foarte contondentă.

Primarul comunei Redea din judeţul Olt, Dan Bălă (PSD), susţine că a fost lovit şi înjurat pe stradă de candidatul PNL la funcţia de edil-şef al comunei.

Asta după ce acum o lună candidatul PSD la Primăria comunei Brădeni, județul Sibiu, a fost bătut cu biciul de fratele actualului primar.

”Dragi cetăţeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine şi că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea!

ADVERTISING

Pentru cei dintre dumneavoastră care nu aţi aflat încă şi vă întrebaţi de ce fac aceste precizări, vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, şanţuri-podeţe şi piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit şi înjurat de candidatul PNL la funcţia de primar al comunei Redea! Aşa a înţeles Sorin Ciocîrlie şi PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic, lovirea cetăţenilor şi jignirea lor”, a afirmat Dan Bălă, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISING

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 16:00.

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 57 ani, din comuna Redea, în timp ce se afla pe strada Sârbeniei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din aceeaşi localitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii măsurilor legale”, a transmis IPJ Olt.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇