Sibiu 2024: Un candidat la o primărie din județ a fost bătut cu biciul de fratele edilului (Video)

Sibiu 2024: Un candidat la o primărie din județ a fost bătut cu biciul de fratele edilului (Video)

Candidatul PSD la Primăria comunei Brădeni, județul Sibiu, a fost bătut cu biciul de fratele actualului primar.

Dan Braga a filmat în curțile familiei primarului, fără să ceară acordul. Fratele primarului a mers în locul de unde acesta și fotograful angajat ridicau drona și i-a lovit cu biciul, informează Ora de Sibiu.

„În timp ce îmi lansam video-ul de lansare cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și de aici a început tot scandalul. Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști ca să ne bată.

ADVERTISING

Nu este prima dată. De doi ani sunt amenințat în continuu de el. Pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moarte, cum o să fiu lovit, cum o să văd ce o să pățesc, că o să rămân în scaun cu rotile. Încă are un foarte mare sprijin politic”, declară Dan Braga.

Scandal electoral în Sibiu: Fratele primarului PNL bate cu biciul contracandidații PSD, iar polițișt

Publicată de Braga Danut pe Miercuri, 17 aprilie 2024

Primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi, susține că el nu se afla la locul incidentului la momentul respectiv și că fratele său l-a lovit cu biciul pe fotograf, nu pe Dan Braga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

,„Duminică a fost un târg de animale la Brădeni, unde era toată lumea. Dan Braga a adus un băiat să îl filmeze pentru campanie. Au ridicat drona deasupra casei părinților și a fratelui meu din satul Țeline. Nu știu de ce au filmat curtea lor.

Soția fratelui meu l-a sunat să vină acasă că cineva filmează de o jumătate de oră curtea. Ei filmau de la distanță, din capul satului. Fratele meu a sunat la poliție și a mers la Brădeni, la poartă la Braga. A întrebat dacă e normal să i se filmeze în curte, după care, provocat și nervos, i-a dat două bice celui care filma”, a spus primarul Modoi.

ADVERTISING

Poliția Agnita a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, respectiv amenințare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇