Rezultate alegeri Caracal: Ion Doldurea, tatăl patronului stației GPL care a explodat la Crevedia, reales primar cu mult mai multe voturi ca în 2020

Rezultate alegeri Caracal: Ion Doldurea, tatăl patronului stației GPL care a explodat la Crevedia, reales primar cu mult mai multe voturi ca în 2020

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, care a candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a fost reales cu aproape 71% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale publicate de AEP.

Fiul lui Doldurea este unul dintre patronii firmei care opera depozitul de gaz de la Crevedia unde în august 2023 s-a produs o explozie soldată cu moartea a şase persoane şi cu rănirea a peste 50, precum şi cu distrugerea sau avarierea mai multor imobile.

Atunci primarul Duldurea a anunţat că se va suspenda din PSD şi din orice altă funcţie politică deţinută.

Dar iată că acum a candidat din nou şi a câştigat fără drept de apel. Ion Doldurea a afirmat că rezultatul e mai bun faţă de cel obţinut în anul 2020, când a ajuns primar cu 52% din voturi.

ADVERTISING

Urmăreşte rezultatele la alegerile locale 2024 din București și din țară (Foto & Video)

Iată rezultatele:

  • Ion Doldurea (PSD) - 70,97%
  • Luminiţa Popescu (PNL) - 17,91%
  • Ovidiu Pătru (AUR) - 5,91%
  • Emil Rece (USR) - 2,95%
  • Mirela-Jana Jianu (Partidul SOS România) - 2,26%

Totodată, Doldurea a precizat că social-democraţii vor avea majoritate în CL Caracal, obţinând cu trei mandate în plus faţă de 2020, când a avut 10 consilieri locali.

Edilul consideră că avut "cea mai curată campanie" şi le-a interzis membrilor de partid să riposteze la atacuri din partea contracandidaţilor.

"Noi am avut cea mai curată campanie electorală, probabil că e ultima mea campanie pentru Primărie, dar nu accept campaniile mizerabile şi atacurile la familie şi atacurile nejustificate la consilieri. N-am răspuns, am lăsat ca totul să decurgă normal, n-am vrut să cobor nivelul, am interzis membrilor PSD să riposteze, mie nu îmi plac aceste lucruri mizerabile. Până la urmă, trebuia să ne respectăm cu toţii, suntem contracandidaţi, ne strângem mâna şi la sfârşit, cine va lua cele mai multe voturi acela conduce", a adăugat Ion Doldurea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇