Replica lui Ciolacu pentru Cîțu: Benzină - 6 lei, curent +25%, gaz +20%. Asta cum sună, tot bine?

Replica lui Ciolacu pentru Cîțu: Benzină - 6 lei, curent +25%, gaz +20%. Asta cum sună, tot bine?

Președintele PSD Marcel Ciolacu a comentat declarația premierului Florin Cîțu privind creșterea economică din trimestrul II. El a vorbit despre creșterile de prețuri și l-a întrebat pe premier dacă majorările îi sună bine.

„România LOR: lapte și miere. România REALĂ: benzină: 6 lei, curent: +25%, gaz: +20%. Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

România #LOR: lapte și miere. România #REALĂ: ❗️benzină: 6 lei, ❗️curent: +25%, ❗️gaz: +20%. Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 17 august 2021

Reacția lui Marcel Ciolacu a venit la puțin timp după ce Florin Cîțu a transmis românilor un mesaj despre evoluția economiei. Șeful Executivului a vorbit despre criza economică de anul trecut și a spus că cifrele INS arată că el a fost și un ministru bun la Finanța, dar și un bun premier.

ADVERTISING

”Dragi români, v-am promis vești extraordinare din economie, 13% creștere economică. Sună bine, nu?! Mai ales că am trecut împreună prin contextul nefericit când economia globală a suferit cea mai mare lovitura din ultima sută de ani. (...)

După cum foarte bine vă aduceți aminte, am fost singurul optimist. Deși nimeni nu avea încredere, am promis că economia României va avea o revenire rapidă, în V.

Vă mulțumesc vouă, dragi români, nu aș fi reușit fără voi. Adevărații eroi sunteți voi. Pentru perioada următoare, îmi doresc două lucruri: predictibilitate și stabilitate în viața economică”, a spus Cîțu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vizat în ultima perioadă de numeroase scandaluri - întâi acuzații din tabăra adversă în lupta pentru șefia PNL, apoi dosarele din SUA care au ieșit la lumină recent -, Cîțu a considerat că este un prilej bun pentru a susține că el e cel care construiește când alții distrug, dar și că cifrele de azi ar fi dovada că lupta internă din partid nu afectează guvernarea.

AICI puteți citi și urmări video întreg discursul premierului

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇