REPER transmite mesaje cu caracter sexual, pentru a-și mobiliza simpatizanții

REPER transmite mesaje cu caracter sexual, pentru a-și mobiliza simpatizanții

Organizația de tineret a partidului REPER încearcă să își mobilizeze simpatizanții să meargă la vot la alegerile din 9 iunie cu diverse mesaje.

Unele dintre ele sunt haioase, dar altele sunt cel puţin controversate, având caracter sexual.

”Astăzi facem 69 de zile până la vot. Ne place cum gândiți, ne vedem la urne pe 9 iunie”, este unul dintre mesajele postate pe reţelele de socializare.

reclama 69 REPER

”NU ÎNȘELI dacă acorzi atenție tuturor”, este alt mesaj.

reclama REPER înșelat

”Ai emoții? Și noi avem! Ca să fim cu toții satisfăcuți la vot, trebuie să comunicăm. Hai să vorbim!”, este alt mesaj transmis de REPER Youth.

reclama Reper

Sunt însă și mesaje haioase, cum ar fi:

reclama REPER mici

Foto: Facebook/REPER Youth

ADVERTISING

REPER a depus miercuri lista candidaţilor la europarlamentare, la Biroul Electoral Central, împreună cu 240.000 de semnături de susţinere.

Europarlamentarul Dacian Cioloş susţine că ei nu candidează ca să plece la Bruxelles, ci ca să reprezinte o Românie care trebuie să fie mai prezentă la nivel european.

Lista REPER este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de co-preşedinţii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, precum şi deputatul Oana Alexandra Cambera.

”Ne veţi găsi pe lista de vot pentru alegerile europarlamentare, partidul REPER, şi cred că nu exagerez când spun că veţi găsi una dintre cele mai bune, cele mai competenţe liste de candidaţi la europarlamentare, pentru că noi nu candidăm ca să plecăm la Bruxelles, candidăm ca să reprezentăm o Românie care trebuie să fie mai prezentă la nivel european, cu lideri politici respectaţi”, a spus Ciolos după depunerea listei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇