Reacția lui Firea la alianța partidelor de dreapta: Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!

Reacția lui Firea la alianța partidelor de dreapta: Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ironizează anunţul PNL, USR şi PLUS referitor la unificarea dreptei pentru alegerile din Bucureşti, declarându-se dezgustată de manipularea pe care aceste partide o practică.  

”Cum stăteam eu aşa printre roşiile şi ardeii din grădiniţa mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot aia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon: reacţie, reacţie, vrem o reacţie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat?? S-au găsit bani pentru dublarea alocaţiilor, pentru creşterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în ţară şi aduce sute de milioane de euro şi mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare??

ADVERTISING

Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar?? S-a unit 'dreapta'!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns! Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam 'dreapta' unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie?”, scrie Firea pe Facebook.      

https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3415839415145508?__xts__%5B0%5D=68.ARBHrrnMkqIG303aTm60gYrvkcTQQQHn0mDGeqOiG_Z8NPXPhdFK-CVUqSbFxnOpI7iByFG-tqxuYnm5Cr8PjxSoJtWkPGKl8LsS7EAz0E1ZlpRMsI9MGIBQhw7rBo--Cfv3-qEQI25i3FVCVqoTW53b5EIvpvm7f5pYJwfyZCVhBU-oMmc8yaz5HZmpBF3slZB7AJzSq7m65s8uqhNIZ2XPKsQm1ZSkgbeKOmYOkZipcxrz63kXJ-5bgQoUqt_fVEE3oQCqe6UWyZ8Uf_sLMEWpyXkNOEtHGWW82ewiwnAzEMndHcx0oxReHYWXboKZxLnBrOOtCEBYOCxuEtFrIaxWxw&__tn__=-R
ADVERTISING

Firea continuă atacurile la adresa Guvernului

 ”Sa dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firmele căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primarii şi consilii judeţene! Ce reacţie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!”, afirmă primarul Capitalei.      

Reacția vine după ce premierul Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti, anfirmând că PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală, apreciind că bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. 

ADVERTISING

Alianță istorică a partidelor de dreapta pentru București: Cine nu susţine această echipă o susţine pe Firea


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇