Rafila a descoperit un pianist şi proprietarul unui magazin auto între reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în CA-urile de spitale

Rafila a descoperit un pianist şi proprietarul unui magazin auto între reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în CA-urile de spitale

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţine că a descoperit ”sute de situaţii” în care persoane care nu au nicio treabă cu sistemul de sănătate sunt reprezentanţii ministerului în consiliile de administraţia ale unor spitale.

Alexandru Rafila a afirmat că această situaţie l-a frapat.

”Un domn care e pianist, altul care avea un magazin de piese auto. Mie mi se pare foarte ciudat. Trebuie să găsim nişte soluţii la nivelul acestor spitale (…) Bunul mers ţine de un CA, care cunoaşte tipul acela de activitate.

ADVERTISING

Şi un pianist poate să fie foarte util că mai linişteşte administraţia spitalului, dar chestia asta mi s-a părut absolut incredibilă”, a precizat Rafila, luni seară, la RomâniaTV.

Acesta a adăugat ironic că ”probabil că făcea parte din strategia de depolitizare”.

”Trebuie să evaluăm că sunt sute de astfel de situaţii (…) trebuie să fie persoane care au cea mai mică legătură cu sistemul de sănătate”, a spus Rafila, întrebat dacă va menţine aceste persoane în funcţii.

În guvernarea PNL-USR-UDMR, Ministerul Sănătăţii a fost deţinut de USR, prin Vlad Voiculescu şi apoi Ioana Mihăilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇